+46 40 93 63 60

Vacancies

Airec utökar sin värmeväxlar-produktion och söker nu en Operations Manager till produktionsanläggningen i Malmö

Airec utvecklar, producerar och säljer lödda och asymmetriska plattvärmeväxlare för den globala marknaden.

Genom lång erfarenhet och ett flertal patenterade lösningar har Airec skapat en mycket stark position inom applikationer med värmeväxling mellan gas och vätska.

Bolaget är mycket utvecklingsintensivt och idag arbetar ca 50 % av personalen inom R&D. Produktionen sker både i de egna lokalerna men i vissa fall även hos underleverantörer i både Sverige och Danmark.

Airec söker nu en Operations Manager (OM) som kommer ansvara för hela flödet från kundorder till kundleverans. Till sin hjälp har Operations Manager hjälp av tre medarbetare inom produktion och en inom kvalitet.

Produktionsanläggningen består, förutom produktionsutrustning i form av en automatisk presslinje, lödugn och testanläggning även av en mekanisk verkstad för egen tillverkning av press- och klippverktyg.

Operations Manager’s viktigaste uppgifter är:

  • Att leda produktionspersonalen
  • Att säkerställa rätt produktionskapacitet för leverans av både kundorder och nya produktprototyper. Detta innefattar inköp, outsourcing och egen produktion.
  • Att säkerställa att företaget innehar nödvändiga godkännanden och certifikat
  • Att säkerställa att det kontinuerliga kvalitetsarbetet fortgår
  • Att hantera en kraftig tillverkningsökning (både via egen produktion och outsourcing)

Vi söker dig som har erfarenhet av produktion och planering i ett mindre bolag. Du har haft personalledande befattning och har erfarenhet av att ansvara för en avdelning.

Det är ett extra plus om du även har erfarenhet inom inköp, kvalitet och projektledning.

Tjänsten är både operativ och strategisk. Du kommer förutom att vara involverad i den dagliga driften även att sköta budget och rapportering för avdelningen. Arbetsuppgifterna är av mycket varierande karaktär och täcker allt ifrån inköp, planering, produktion, kvalitet till det dagliga ledarskapet.

Som Operations Manager rapporterar du direkt till VD och är medlem i ledningsgruppen.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och önskar din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till michael.baarnhielm@airec.com . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Bäärnhielm, telefon: +46 72 532 10 77.

 

Airec production of heat exchangers

Do you just as we want to make a difference?

Do you want to contribute to a better earth?

Airec is always looking for exceptional individuals with technical and/or commercial strengths and first class human qualities to continue building a great international team.